schuurpapier rond 225mm

Retone schuurpapier rond 225mm is het perfecte hulpmiddel om elke schuurklus aan te pakken! Dit schuurpapier is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt de juiste balans tussen duurzaamheid en prestaties.

Het schuurpapier heeft een uitstekende schuurkracht en zorgt voor een snel en glad resultaat, waardoor u kostbare tijd bespaart. Het is ideaal voor het schuren van hout, metaal, kunststof en vele andere materialen. Bovendien is het schuurpapier gemakkelijk te gebruiken en past het perfect op elke ronde schuurschijf van 225mm.

Met Retone schuurpapier rond 225mm bent u verzekerd van een uitstekend eindresultaat. Of u nu professioneel werk verricht of uw doe-het-zelf project aanpakt, dit schuurpapier zal u niet teleurstellen. Aarzel niet en maak uw klus af met Retone schuurpapier rond 225mm!

Sorteer op
  • géén afbeelding beschikbaar

    schuurpapier rond 225mm

    Retone schuurpapier is dé perfecte keuze voor het schuren van grote oppervlakten met de Planex. Met een diameter van 225mm biedt het schuurpapier een uitstekende dekking en efficiëntie, waardoor je sneller en met minder moeite…

    € 32,99
© 2023 - 2024 retone | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel